torsdag 7 januari 2010

Datumet

Äntligen har jag fått ett datum! Den 25:e januari kommer jag skrivas in på Karolinska Solna och den 26:e sker operationen.

Oj oj oj, vad det här blev konkret nu då...fast det känns konstigt att det verkligen ska bli av.
Jag kommer få min klaff utbytt och jag kommer vakna upp med ett ärr och jag kommer gå på blodförtunnande medicin resten av livet och jag kommer kunna leva ett normalt liv och det kommer bli fantastiskt och en helt ny tid för människan Anders. Nåt sånt.

Hoppas jag kommer sova lite bättre om nätterna nu när jag vet. Jag känner mig ju lättad. Även om min dödsångest snokar omkring och förstör en aning.

Tre veckor kvar. Håll tummarna redan nu.


4 kommentarer:

  1. Hållar alla tummar, fötter och tår jag har. Självklart kommer det gå bra! De där läkarna kan sina saker. Men jag förstår din ängslan, att helt plötsligt få en diagnos vid 28 års ålder som man inte har vetat om och sen helt plötsligt ska opereras. Be strong! Kram!

    SvaraRadera
  2. Det kommer gå lysande käre svåger! Och tänk vilken jäkla kondis du kommer ha efter op, den gamle herren kommer kasta in handduken när han ser dig galoppera upp för trapporna :)
    Kämpa på och ring om du vill!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Med tanke på kvällens samtalsämnen känns denna kommentar oundviklig men samtidigt onödigt för att vi håller tummarna vet du redan... Eller fan, hålla tummarna känns helt överflödigt. Det är klart det går bra! Allt annat är förbjudet.

    Vi ses snart, kompis! Välkommen till bloggandets underbara värld ;)

    SvaraRadera
  4. Har tänkt massor på dig! Jättebra med en blogg så man kan följa resan. Så fort du känner dig piggare så kommer jag och Johan förbi och spelar lite trummor och bas för dig. Det kommer garanterat muntra upp. Eller nått. Kram!

    SvaraRadera